Samenvattingen

Tijdens het studeren voor mijn examens WSET3 (behaald in 2020), Vinoloog van de Wijnacademie (behaald in 2021, alle 4 de modules op één dag) en WSET4 (start in 2023) heb ik heel veel tijd gestoken in het maken van degelijke samenvattingen. Ook heb ik een uitgebreid document gemaakt om het (examengericht) wijnproeven beter onder de knie te krijgen. Verder ben ik topografische plattegronden van wijngebieden gaan verzamelen in een digitaal bestand om snel en efficiënt kennis te kunnen bijspijkeren. Het bevat inmiddels 450 pagina’s aan plattegronden, met vaak toelichtingen erbij. Daarnaast heb ik ruim 350 druivenrassen beschreven in een document: “De Druif En Zijn Wijn”. Met gepaste trots mag ik melden dat mijn samenvattingen SDEN4 hun goedkeuring hebben gekregen van de examencommissie van de Wijnacademie en door de academie warm worden aanbevolen. Alle wijzigingen in de lesboeken van de Wijnacademie verwerk ik jaarlijks ook in de samenvattingen. Je koopt dus de samenvattingen van de meest actuele lesboeken.

Voor bescheiden bedragen bied ik je de documenten aan (een herexamen is veel duurder!). Dat kan rechtstreeks bij mij (vul onderstaand contactformulier in), of via Stuvia, maar bij Stuvia betaal je meer.

Samenvattingen WSET3 Advanced International Award in Wines:
Samenvatting wset3: kwalificatie wijn niveau 3 – WSET3 – Stuvia NL (nieuwe versie 2023, 43 pagina’s, bij mij 11,50)
WSET 3: scoor pass with distinction op de korte open vragen – Wset level 3 – Stuvia NL (62 pagina’s, bij mij 11,50)
Examengericht Wijn Proeven Vinoloog en WSET – Vinoloog van de wijnacademie – Stuvia NL (nieuwe versie, juni 2024, 140 pagina’s, bij mij € 17,00)
Wijndruiven: kenmerken ruim 350 wijndruiven en hun wijnen – Vinoloog van de wijnacademie – Stuvia NL (nieuwste versie januari 2024, 310 pagina’s, bij mij € 20,00)
Document met Plattegronden (nieuwste versie, juni 2024, 450 pagina’s): € 15,00

Of het totale pakket WSET3: de 5 bovenstaande documenten rechtstreeks bij mij van 75,00 voor 60,00 (via onderstaand contactformulier)

Nieuwste samenvattingen Vinologenopleiding van de Wijnacademie:
Samenvatting Vinoloog van de Wijnacademie Module 1: 2023-2024 – Vinoloog van de wijnacademie – Stuvia NL (93 pagina’s, bij mij € 12,00)
Samenvatting Vinoloog van de Wijnacademie Module 2 (2023-2024) – Vinoloog van de wijnacademie – Stuvia NL (86 pagina’s, bij mij € 12,00)
Samenvatting Vinoloog van de Wijnacademie: Module 3 (2023-2024) – Vinoloog van de wijnacademie – Stuvia NL (47 pagina’s, bij mij € 10,00)
Examengericht Wijn Proeven Vinoloog en WSET – Vinoloog van de wijnacademie – Stuvia NL (nieuwe versie juni 2024, 140 pagina’s, bij mij € 17,00)
Wijndruiven: kenmerken ruim 350 wijndruiven en hun wijnen – Vinoloog van de wijnacademie – Stuvia NL (nieuwste versie januari 2024, 310 pagina’s, bij mij € 20,00)
Document met Plattegronden (nieuwste versie, juni 2024, 450 pagina’s): € 15,00
Of het totale pakket Vinoloog: de 6 bovenstaande documenten rechtstreeks bij mij van van 86,00 voor € 70,00 (via onderstaand contactformulier)

Oefenvragen SDEN3 – SDEN3 – Stuvia NL (67 oefenvragen, bij mij € 4,50)

Summaries WSET4 Diploma Course:
WSET4 Diploma Course: Summary D1 Wine Production – Wset4 – Stuvia NL (64 pages, my price € 14,50)
WSET4 Diploma Course summary: D2 Wine Business – WSET4 – Stuvia NL (50 pages, my price € 14,50)
WSET4 Diploma Course summary D5, Fortified Wines – WSET level 4 – Stuvia NL (70 pages, my price € 14,50)

Een greep uit de reacties:
“Complimenten Iwan, zit even door de documenten te scrollen, en wat een bak aan informatie. Echt top gedaan!!
“De samenvattingen zijn zeer leesbaar en erg fijn om naast de lesboeken te houden. “
“Nogmaals dank voor jouw samenvatting en vriendelijke reacties op mijn vragen. Veel succes verder met jouw (wijn)carrière…”
Dank voor het sturen van de bestanden. Wat een werk heb je daar in zitten! Petje af! Ziet er interessant en overzichtelijk uit.”
“Respect hoor, wat een mooie en overzichtelijke samenvattingen! Chapeau!!!!”
“Hoi Iwan! Examenuitslag binnen voor WSET3, voor theorie pass with distinction. Ik wou je toch even bedanken! Zonder jouw documenten nooit zo goed kunnen leren anders.”
“Ook dit keer heb ik weer veel gehad aan jouw samenvatting, dank en goed weekend!”
“Dankjewel voor de samenvatting, het heeft enorm geholpen.”
“Ziet er allemaal super uit, hartstikke bedankt!”
“Dank, ziet er top uit!”
“Transfer inmiddels ontvangen en ziet er heel goed uit. Nogmaals bedankt.”
“Prima prijs/kwaliteit.”
“Documenten zien er prachtig uit, heel blij mee.”
“Yess module 2 ook in de zak, mede dankzij jouw goede samenvatting. Nog 1 te gaan.”
“Hi Iwan, wilde je even laten weten dat mijn theorie sinds vandaag is afgerond. En dat heb ik 100% te danken aan jouw samenvattingen. Die dingen zijn goud waard. Bedankt!”
“Gisteren kreeg ik de uitslag van mijn laatste examen van de Wijnacademie en ik mag mezelf VINOLOOG VAN DE WIJNACADEMIE noemen. Bedankt Iwan Wiering voor de duidelijke samenvattingen. Echt top!” (op LinkedIn)
“Alle theorie examens van de vinologenopleiding gehaald! Nu op naar het proefexamen in juli. Iwan Wiering super bedankt voor de goede samenvattingen.” (op Instagram)
“De kaarten die je had verzameld hebben mij echt zeer goed geholpen om een goed overzicht te verkrijgen, dank daarvoor. Ik ben geslaagd met een mooie 9”
“Mede dankzij jouw samenvatting Frankrijk en proefdeel gehaald !  Dank daarvoor.”
“Hi Iwan. Ziet er goed uit zeg. En wat een werk ! ! !”
“Dankje, je samenvattingen waren zeer bruikbaar.”
“Jouw samenvatting was echt heel fijn.”
Ik heb net gisteren mijn WSET3 examen afgerond en jouw uittreksels hebben mij enorm geholpen. Ik ga nu in augustus de vinologenopleiding starten bij de wijnacademie en heb alvast ter voorbereiding je 3 uittreksels via Stuvia aangeschaft.”

Wil je iets bestellen? Stuur even een mail naar info@wijnlerendrinken.nl of vul onderstaand contact formulier in en ik regel het voor je.